Limba:
English

Moneda:

Cos Cumparaturi:     0 vinuri

Vinuri rosii seci

 


Bacci - Brunello di Montalcino 2003

Bacci - Brunello di Montalcino 2003

Brunello di Montalcino 2003 D.O.C.G. - Renieri di MontalcinoŢara de origine: Italia; Podgoria: Bacci - Renieri; Varietatea:  100% Sangiovese; Origine: Montalcino - Toscana; Climat: Mediteranean tipic; Vinificare: Strugurii sunt culeși în luna Octombrie.  După presarea acestora  urmează o...
206.00Lei

... mai multe informatii

Bacci - Invetro 2009

Bacci - Invetro 2009

 Invetro IGT Toscana - 2009Ţara de origine: Italia; Podgoria: Bacci - Renieri; Varietatea:  50% Sangiovese + 25% Merot  + 25% Cabernet Sauvignon; Origine: Montalcino - Toscana; Climat: Mediteranean tipic; Vinificare: Strugurii sunt culeși în a doua decadă a lunii Septembrie.  După presarea...
61.00Lei

... mai multe informatii

Bacci - Rosso di Montalcino 2010

Bacci - Rosso di Montalcino 2010

Ţara de origine: Italia; Podgoria: Bacci - Renieri; Varietatea:  Sangiovese 100% Origine: Montalcino - Toscana; Climat: Mediteranean tipic; Vinificare: Strugurii sunt culeși în a doua decadă a lunii Septembrie. Perioada de macerare este de 18 zile, iar maturarea vinului se face timp de 18 luni în...
68.00Lei

... mai multe informatii

Ernst Zimmerl - Blauburger - 2009

Ernst Zimmerl - Blauburger - 2009

Vin Roşu Sec - D.O.C Ţara de origine: Austria;Podgoria: Weingut Ernst Zimmerl ; Varietatea:  Blauburger 100%;Origine: Weinviertel - Untermarkersdorf / granița cu republica Cehă; An: 2009Climat: Moderat continental;Despre soi: Blauburgerul este o încrucișare dintre Blauer Portugieser si...
38.00Lei

... mai multe informatii

Ernst Zimmerl - Zweigelt - 2010

Ernst Zimmerl - Zweigelt - 2010

Vin Roşu Sec - D.O.C Ţara de origine: Austria;Podgoria: Weingut Ernst Zimmerl ; Varietatea: Zweigelt 100%;Origine: Weinviertel - Untermarkersdorf / granița cu republica Cehă; An: 2010Climat: Moderat continental;Despre soi: Zweiglet unul dintre vinurile reprezentative ale Austriei, fiind o...
40.00Lei

... mai multe informatii