Limba:
English

Moneda:

Cos Cumparaturi:     0 vinuri

Vinuri rosii seci


Bacci - Rosso di Montalcino 2010

68.00Lei

  • Ţara de origine: Italia;
  • Podgoria: Bacci - Renieri;
  • Varietatea: Sangiovese 100% 
  • Origine: Montalcino - Toscana;
  • Climat: Mediteranean tipic;
  • Vinificare: Strugurii sunt culeși în a doua decadă a lunii Septembrie. Perioada de macerare este de 18 zile, iar maturarea vinului se face timp de 18 luni în baricuri de sejar
  • PH: 3.20; Zahăr rezidual: 1,2 g/l; Aciditate: 6.00 g/l
  • Culoare: Roșu rubiniu intens;
  • Note de degustare:  Nasul reține toate calitățile unui Rosso di Montalcino de prestigiu: mure coapte și zmeură, completate  cu nuanțe de minerale dar și cu note de stejar ars. Este un vin mediu corpolent, însă dens, intens, cu tanini puternici și crocanți. Finalul elegant și fin, completează acest vin excelent.
  • Se recomandă cu: carne roșie (vită, miel, porc)
  • Temperatura de servire 15° - 17°C;
  • Gradația alcoolică:  13,5°;
  • Condiții de păstrare: La întuneric la temperatură constantă de 16°C; 
  • Punctaje:  Robert Parker (2008) - 89 de puncte | James Suckling (2009) - 90 de puncte

  • Adauga in Cos:

    • Producator: Bacci - Renieri
    • Tip: Rosu sec





    This product was added to our catalog on Saturday 14 December, 2013.