Limba:
English

Moneda:

Cos Cumparaturi:     0 vinuri

Conditii de Utilizare

Mesaje de eroare
Daca observati mai sus existenta vreunui mesaj de eroare, va rugam sa ne contactati inainte de a efectua vreo alta actiune pe acest site.Mesajele de eroare sunt afisate in topul paginii afisate cu fundal rosu complet .
Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea IMEXWINES si a furnizorilor sai sau au obtinut dreptul de folosire pe site si sunt aparate de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al IMEXWINES a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Informatii
IMEXWINES garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul sau si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre fara acordul prealabil scris al acesteia.
Produse si servicii
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Responsabilitatea defectiunilor si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de noi oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.
Preturi
Preturile prezentate includ TVA (19%), iar cheltuielile de livrare, la efectuarea comenzii completeaza automat pretul produsului. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.
Livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala .Ne rezervam dreptul sa efectuam confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzi in cuantum de 5 RON in Bucuresti respectiv taxele postale in provincie. Ne rezervam dreptul sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Comentariile si caracterizarile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul IMEXWINES pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa logare prealabila. IMEXWINES isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam imediat ce le detecteaza. IMEXWINES nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii noastre si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. IMEXWINES nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

Back